adopteer een vraag 3

Adopteer een vraag voor Ervin Laszlo


Nog een week en dan ontmoet ik de 81-jarige Ervin Laszlo, oprichter van de Club van Boedapest en expert in de kwantumfysica! Ik wil hem vragen naar de invloed die wij - jij, ik - hebben op de wereld, en het nieuwe wereldbewustzijn dat hij als noodzakelijke eerste stap ziet voor werkelijke verandering. Maar ik ga hem ook vragen naar zijn levenservaringen en hoe je impact kunt hebben op de wereld zonder in een ongelukkige workaholic te veranderen (goh, over wie zou ik het hier hebben...).

Heb jij ook een vraag voor Ervin Laszlo? Kritische vragen, grappige, rare of uitdagende vragen, ze zijn allemaal van harte welkom. Als je een donatie doet aan het FutureFuel project van 10 of 25 euro ontvang je een persoonlijk antwoord van deze grote denker in tekst of een professionele video. Ook bedrijven en organisaties kunnen een vraag meegeven, deze ontvangen een video die is in te zetten voor verdere communicatie-doeleinden.

Geen inspiratie voor een leuke vraag? Het is ook mogelijk een vraag te adopteren. Kies één van de onderstaande vragen, doe een donatie en krijg een persoonlijk antwoord van Ervin op jouw eigen Adoptie-vraag terug in tekst of een professioneel filmpje. Voorbeelden van eerdere vragen&antwoorden vind je hier.

Adopteer één van deze vragen

  1. How can the newest insights from quantum physics help us understand what is going on in this world?

  2. What is the most important and impactful thing we can do as individuals?

  3. What is causing the planetary consciousness shift you are talking about? Is it (also) a neurological process? Can we see it in the brain?

  4. The established order seems very powerful and reluctant of change. You say that we actually do have influence here. How does that work?

  5. What discoveries in quantum physics do you foresee the coming years or decades?

  6. You say that internet mimics the cosmos. The music industry is facing problems because lots of individuals download music illegally. How should we frame this 'cosmic wise'?


Hoe kan ik een vraag adopteren?

Mail de vraag van jouw keuze voor 14 december naar anne@futurefuel.nl en doe een donatie van 10 of 25 euro aan het FutureFuel project voor een persoonlijk antwoord van Ervin Laszlo op jouw eigen Adoptie-vraag, in tekst of video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *