Een bijzondere ontmoeting met Jane Goodall


Hoe bijzonder het was dat ik Jane Goodall mocht interviewen, besefte ik me pas echt bij mijn aankomst op de interviewlocatie. Mijn ontmoeting met Jane was ingepland tussen de interviews met de grote kranten en nieuwsprogramma's van Nederland, zoals de NOS, Algemeen Dagblad, Telegraaf... en om half vijf dan 'dat meisje dat de wereld over reist om uit te zoeken hoe de wereld in elkaar zit'!

Aan mijn grote smile kun je denk ik al zien hoe mijn ontmoeting met Jane Goodall is gegaan. 'To reach the billions', dat is in het kort het doel van deze vrouw. Daarom reist ze 300 dagen per jaar de wereld over en laat ze geen dag onbenut om niet even met iemand in gesprek te gaan over het belang van onze relatie met de natuur. Een uitgebreid verslag van mijn ontmoeting met Jane volgt snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *